Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. szeptember 15. // Cserna Gábor félévértékelője

Iskolánk tánccsoportjának fellépéséről készült fotógaléria.

Dunaújváros Online, 2017. szeptember 14. // Festőnövendékek kiállítása

A Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola három, festészet tanszakon tanuló növendékének munkáiból nyílt kiállítás a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium aulájában.

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. szeptember 14. // Három tehetséges diák a művészeti iskolából

A Wesley-DaCapo Alapfokú Művészeti Iskola három, festészet tanszakon tanuló növendékének alkotásaiból nyílt kiállítás kedden a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium aulájában.

Dunaújváros Online, 2017. szeptember 10. / / Zenés-táncos bemutató az Aranyban

A Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola tanárai a héten interaktív, zenés-táncos foglalkozásokat tartottak az Arany iskola első és második osztályosainak.

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. június 16. / / Sikeres a Da-Capo - Az elmúlt tanévet értékelte Kurina Laura, a művészeti iskola igazgatója

DUNAÚJVÁROS A Wesley Da-Capo Alapfokú Művészeti Iskola 18 esztendeje képzi a megfelelő humán beállítottságú gyerekeket táncművészeti, szín- és bábművészeti, képző- és iparművészeti, valamint zeneművészeti ágakon.

Dunaújváros Online, 2017. június 9. // Sokszínűség a Pannon falain

Újabb képekkel töltötték meg a Pannon Oktatási Központ auláját, ez alkalommal ugyanis a Wesley-Da Capo művészeti iskola festő növendékeinek kiállítása látható a hónap végéig.

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. május 24. // Fergeteges évadot zárt a Wesley-Da Capo művészeti iskola

A hagyományokhoz híven a múlt héten szombaton ismét nagy sikerű és sokszínű gálaműsorral zárta az idei tanévét a közel 200 növendéket foglalkoztató Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola.

Castellum.do 2017. május 22. // Wesley-Da Capo: gála koronázta a tanévet – idén is nagy sikerrel!

Hangszeres muzsikusok és táncosok, ifjú alkotók és művész-tanárok együtt mutatkoztak be a Wesley-Da Capo immár hagyományos évzáró gáláján a Bartók színháztermében és aulájában – a nagyszabású tanévbúcsúztatónak szombaton adott otthont az intézmény.

Dunaújváros Online, 2017. május 21. // Wesley-Da Capo gála a Bartókban

Szombaton tartotta hagyományos évzáró műsorát a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola a Bartók színházban. Az aulában a festő növendékek műveiből nyílt kiállítás, majd a színházteremben az ének-zene, végül a tánc tagozat diákjai mutatkoztak be.

Dunaújváros Online, 2017. május 11. // Országos versenyeken hódítottak

A tavasz folyamán a Wesley-Da Capo diákjai közül több növendék is előkelő helyezést ért el a különböző országos művészeti versenyeken.

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. április 10-én // A Wesley-Da Capo AMI zenész növendékeinek Tavaszi koncertje az Evangélikus Templomban

fotógaléria

Dunaújváros Online, 2017. március 6. // A Wesley-Da Capo meghódította Veszprémet

Két második helyezést, és több ezüst, valamint bronz minősítést zsebeltek be a Wesley Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola növendékei a VI. Connector táncfesztiválon.

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. február 21. // Nagy feladat előtt a Da Capo tehetségei

Dunaújváros - Újabb kihívás előtt a Wesley-Da Capo tehetséges táncosai, a jövő hónap elején Veszprémben bizonyíthatnak majd.

Dunaújváros Online, 2017. február 20. / / Neves fesztiválra készül a Wesley-Da Capo

Hetvennégy ifjú táncossal készül a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola a hatodik Connector Táncfesztiválra, amely március 4-5. között lesz Veszprémben.

sikerember.blog.hu, 2016. jún 02. // A művészeti nevelés értékközvetítő szerepe

A művészetek átható és személyiségformáló hatásáról beszélgetek Kurina Laurával, a Wesley Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójával.

Dunaújváros Online, 2016. május 23. // Fejfedő és viselője - A Wesley DaCapo sikerei

Szép sikereket értek el a hétvégén rendezett "A Fejfedő és viselője" elnevezésű Országos Kép- és Tárgyalkotó Verseny a dunaújvárosi Wesley DaCapo művészeti iskola tanulói.