galéria

kreativ01dia@gmail.com

Erdélyi Diána

festészet tanár

Közel húsz éve vagyok pedagógus. Gyermekkorom óta az volt a vágyam, hogy gyermekekkel foglalkozzam. Óvónőképző szakközépiskola után tanítóképzőt végeztem vizuális nevelés szakkollégiummal. Később programozást tanultam, majd elvégeztem a rajz tanári szakot is. Folyamatosan képzem magam, virágkötészetet, kosárfonást, digitális képszerkesztést tanultam. Fontosnak tartom, hogy bővítsem ismereteimet, és lépést tartsak a rohanó világgal.

 

Dolgoztam már alsós tanítónőként, felsős rajz, technika, média, hon- és népismeret tanárként, voltam alsós és felsős osztályfőnök és felsős munkaközösség-vezető is. Képzőművészet tanszakvezető is voltam évekig egy művészeti iskolában.

 

A szívem mindig visszahúz a kicsikhez, akikkel együtt utazgatunk a mese birodalmában, bolygónk szépségeit tárjuk fel, kreatívkodunk, barkácsolunk, rajzolunk, festünk.

 

Életem fontos része a művészet, önmagam kifejezése, környezetem szépítése. Szeretek kiegyensúlyozott, nyugodt légkörben dolgozni, ahol a kisdiákok minden pillanatban azt érzik, hogy számíthatnak rám. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, vidáman teljenek a délutánok, szívesen járjanak iskolába, és sokat fejlődjenek, okosodjanak.

 

„A gyermek olyan, mint pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik Gyönyörű!”