Sajtószoba

A Wesley–DaCapo iskola gálája a Bartókban

DUOL, 2019. május 29.

Gálaműsort adott hétfőn este a Wesley–­DaCapo Alapfokú Művészeti Iskola a Bartók nagytermében.

DUOL fotógaléria – megnyitó

DUOL, 2019. május 29.

DUOL fotógaléria – gála

DUOL, 2019. május 29.

TV – Gála

dplusztv, 2019. május 29.

Egy nagyszabású gálával zárta a tanévet a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola. Hangszeres és táncos produkciók sorát láthatta a közönség, az aulában pedig a képzőművészeti ágazat fiataljai mutatták be alkotásaikat.

Sikeres évet zárt a Wesley-Da Capo

Dunaújváros Online, 2019. május 28.

Idén is megtartotta hagyományos év végi gálaműsorát a dunaújvárosi Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola a Bartók színházban, melyen fellépett szinte valamennyi növendékük.

Cserna Gábor félévértékelője

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. szeptember 15.

Iskolánk tánccsoportjának fellépéséről készült fotógaléria.

Festőnövendékek kiállítása

Dunaújváros Online, 2017. szeptember 14.

A Wesley-Da Capo AMI három, festészet tanszakon tanuló növendékének munkáiból nyílt kiállítás a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium aulájában.

Három tehetséges diák a művészeti iskolából

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. szeptember 14.

A Wesley-DaCapo Alapfokú Művészeti Iskola három, festészet tanszakon tanuló növendékének alkotásaiból nyílt kiállítás kedden a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium aulájában.

Zenés-táncos bemutató az Aranyban

Dunaújváros Online, 2017. szeptember 10.

A Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola tanárai a héten interaktív, zenés-táncos foglalkozásokat tartottak az Arany iskola első és második osztályosainak.

Sikeres a Da-Capo – Az elmúlt tanévet értékelte Kurina Laura, a művészeti iskola igazgatója

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. június 16.

A Wesley Da-Capo Alapfokú Művészeti Iskola 18 esztendeje képzi a megfelelő humán beállítottságú gyerekeket táncművészeti, szín- és bábművészeti, képző- és iparművészeti, valamint zeneművészeti ágakon.

Sokszínűség a Pannon falain

Dunaújváros Online, 2017. június 9.

Újabb képekkel töltötték meg a Pannon Oktatási Központ auláját, ez alkalommal ugyanis a Wesley-Da Capo művészeti iskola festő növendékeinek kiállítása látható a hónap végéig.

Fergeteges évadot zárt a Wesley-Da Capo művészeti iskola

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. május 24.

A hagyományokhoz híven a múlt héten szombaton ismét nagy sikerű és sokszínű gálaműsorral zárta az idei tanévét a közel 200 növendéket foglalkoztató Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola.

Wesley-Da Capo: gála koronázta a tanévet – idén is nagy sikerrel!

Castellum.do 2017. május 22.

Hangszeres muzsikusok és táncosok, ifjú alkotók és művész-tanárok együtt mutatkoztak be a Wesley-Da Capo immár hagyományos évzáró gáláján a Bartók színháztermében és aulájában – a nagyszabású tanévbúcsúztatónak szombaton adott otthont az intézmény.

Wesley-Da Capo gála a Bartókban

Dunaújváros Online, 2017. május 21.

Szombaton tartotta hagyományos évzáró műsorát a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola a Bartók színházban. Az aulában a festő növendékek műveiből nyílt kiállítás, majd a színházteremben az ének-zene, végül a tánc tagozat diákjai mutatkoztak be.

Országos versenyeken hódítottak

Dunaújváros Online, 2017. május 11.

A tavasz folyamán a Wesley-Da Capo diákjai közül több növendék is előkelő helyezést ért el a különböző országos művészeti versenyeken.

A Wesley-Da Capo meghódította Veszprémet

Dunaújváros Online, 2017. március 6.

Két második helyezést, és több ezüst, valamint bronz minősítést zsebeltek be a Wesley Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola növendékei a VI. Connector táncfesztiválon.

Nagy feladat előtt a Da Capo tehetségei

Dunaújvárosi Hírlap Online, 2017. február 21.

Dunaújváros – Újabb kihívás előtt a Wesley-Da Capo tehetséges táncosai, a jövő hónap elején Veszprémben bizonyíthatnak majd.

Neves fesztiválra készül a Wesley-Da Capo

Dunaújváros Online, 2017. február 20.

Hetvennégy ifjú táncossal készül a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola a hatodik Connector Táncfesztiválra, amely március 4-5. között lesz Veszprémben.

A művészeti nevelés értékközvetítő szerepe

sikerember.blog.hu, 2016. jún 02.

A művészetek átható és személyiségformáló hatásáról beszélgetek Kurina Laurával, a Wesley Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójával.

Fejfedő és viselője – A Wesley DaCapo sikerei

Dunaújváros Online, 2016. május 23.

Szép sikereket értek el a hétvégén rendezett „A Fejfedő és viselője” elnevezésű Országos Kép- és Tárgyalkotó Verseny a dunaújvárosi Wesley DaCapo művészeti iskola tanulói.