Stercz Laura, 1. évfolyamos magánének szakos tanulónk kategóriájában harmadik helyezést ért el.

 

Felkészítője: Kiss Melinda.

 

Gratulálunk!

KALLIGRÁFIA KIÁLLÍTÁS

2018. november 23.

 

November 23-án tartották a Kalligráfia rajzpályázat eredményhirdetését, amelyen négy Da Capo-s diákunk is díjat kapott. Fekete Luca díjazott lett, Kántor Dorina, Gecse Janka és Csák Laura pedig dicsérő oklevelet kapott. A nagy rajzos csoporttal együtt el is látogattunk a Pannon Oktatási Központba. Így együtt tapsolhattunk a díjak átvételekor. A nyereményeket Novák Tamás kalligráfus adta át, aki egyben zsűrizte is a rajzokat. Mintegy 230 alkotás érkezett a felhívásra, amelyből körülbelül 20 került díjazásra.

Felkészítő tanár: Dancs Esztelle. Büszkék vagyunk diákjaink eredményére!

KI MIT TUD

PAKS 2018. november 17

 

moderntáncosaink szereplése 2 koreográfiával: 1. „Kismacskák” 2. Kezed, s kezem közé – Arany minősítés .

Felkészítő tanárunk, Csorba-Sebek Judit

Országos Tárgytervező- és Alkotó Verseny

FŐDÍJ

Badacsonytomaj

 

A Wesley-Da Capo növendéke, Tumpek Hanna, 1. helyezett és fődíjas lett a „A CIPŐ, AMI A LÁBADON LEHETNE!” c. Országos Tárgytervező- és Alkotó Verseny döntőjén!

Felkészítő tanára: László Sándorné, Ági néni.

VII. Veszprémi Nemzetközi Connector Táncfesztivál

2018. március 3

 

7 koreográfiával indultunk a VII. Connector Nemzetközi Táncfesztiválon. Két I. helyezéssel, két III. helyezéssel, egy ezüst és két bronz minősítéssel tértünk haza.

SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG

Döntő Badacsonytomaj, 2017. május 06.

 

Országos Vizuális Látvány- és Tárgytervező, Tárgyalkotó Verseny (általános- és középiskolás fiatalok számára)

I. Díj

Gál Jázmin

Felkészítő tanáruk: László Sándor Gáborné

Több, mint 200 versenyzőből a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola 3 növendéke vehetett részt az 50 főre szűkített döntőn: Csák Laura, Fábián Edina és Gál Jázmin, aki a II. korcsoportban az I. díjat tudhatja magáénak.

IV. Krutilla József Országos Akvarellfestő Verseny

Tiszavasvári, 2017. április 1.

 

Szombaton , április 1-én negyedik alkalommal rendezték meg Tiszavasváriban a három évente sorra kerülő Krutilla Józsefről elnevezett országos akvarellfestő versenyt. Az ország 51 településéről, Zalaegerszegtől Záhonyig jelentek meg az ifjú tehetségek, hogy számot adjanak festői tudásukról. Iskolánk festészet tanszakáról három tanítvány jutott be több száz indulóból a döntőbe.

 

A II. korcsoportban Tumpek Hanna V. helyezést ért el. A III. korcsoportban Gubits Zsófia és Idei Kitti vettek részt. Ebben a korcsoportban Idei Kitti 27 versengő közül úgyszintén a rangos V. helyet szerezte meg. Felkészítő tanáruk László Sándorné.

VI. Veszprémi Nemzetközi Connector Táncfesztivál

2017.03.04.

 

Boldogan jöttünk haza, nagyon ügyesek voltak a gyerekek. Társastáncosaink gyerek korcsoportban egy ezüst és egy bronz minősítést, junior korcsoportban ezüst minősítést kaptak, moderntáncosaink gyerek korcsoportban egy ezüst minősítést és egy II. helyezést valamint junior korcsoportban II. helyezést értek el.