csiramsamat@gmail.com

Marics Tamás

gitártanár

Képzettség

Gitárral kapcsolatos tapasztalataim az elmúlt 13 évem alatt szereztem meg. Igazán nagy szakmai fejlődésem 2018-ban indult, amikor Pavlovits Dávid az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar docense kezdett el foglalkozni velem és felkészíteni gitárból az egyetemi felvételikre. Konkoly Krisztina a Dunaújvárosi Sándor Frigyes Alapfokú Zeneiskola Igazgatóhelyettese készített fel a Szolfézs-Zeneelmélet felvételi vizsgára. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karán Klasszikus Hangszerművész Mester tanulmányaimat folytatom.

Tanulmányok

Érettségimet 2012. évben szereztem a Hild József Építőipari Szakközépiskolában Dunaújvárosban, majd 2014-ben a Magasépítő Technikus OKJ képesítésemet is.

2018-ban Felvételt nyertem a Szegedi Tudományegyetemre, klasszikus gitár előadóművészet szakra, ahol 2021 júniusában graduáltam kitűnő minősítéssel.

Célkitűzés

Célom a tanulmányaim alatt, majd azok végeztével is a tudásom továbbítása. Szeretném motiválni és segíteni azokat a diákokat, akik ugyan olyan lelkesedéssel és rajongással fordulnak a zene felé, ahogy én. Hiszem, hogy minden gyermek tehetséges és megvan benne a lehetőség és a tudás a fejlődésre.